RING OSS - 016-201 60 15

Industriportar Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 15

Om oss

Door Technique Sweden startades år 2002 och hette tidigare BGM Portteknik. 2014 ombildades företaget till aktiebolag och bytte då namn. Sammanlagt har vi 30 års erfarenhet inom industriportar i Eskilstuna, och vi är idag en etablerad leverantör och samarbetspartner till flera av Sveriges största portföretag. 

Vi arbetar med allt från försäljning, montage och service av industriportar i Eskilstuna och därför kan du lita på att du får rätt kompetens när du anlitar oss. Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer. Vi tillhandahåller även både akut service och underhållsservice enligt avtal eller överenskommelse. 

Skräddarsydda lösningar för dina industriportar i Eskilstuna

Vi skräddarsyr dina industriportar i Eskilstuna efter dina behov. Bland våra industriportar i Eskilstuna hittar du bland annat takskjutportar, vikportar, grindar och garageportar. Vi erbjuder även övriga produkter som ståldörrar och specialportar till företag samt tillbehör till de flesta förekommande industriportarna på marknaden. Till privatpersoner kan vi erbjuda utöver garageportar och tillbehör även kompletta uterum för villor.

Din erfarna partner inom industriportar i Eskilstuna

Med vår långa erfarenhet så kan vi erbjuda personlig service, ett stort utbud av industriportar i Eskilstuna och en flexibel process. Vi har som målsättning att alla våra leveranser ska ske i rätt kvantitet och med rätt kvalitet på avtalad tid. 

Vi har en god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC. 

Vi har god kreditvänlighet på våra industriportar i eskilstunaVi har god kreditvänlighet på våra industriportar i Eskilstuna

Kontakta oss gärna för en offert redan idag om du är intresserad av industriportar i Eskilstuna!