RING OSS - 016-201 60 15

Industriportar Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 15

Industriportar

Vi är specialister på industriportar i Eskilstuna

Vi är specialister på industriportar i Eskilstuna. Vi levererar och monterar industriportar i Eskilstuna och finns sen där för dig vid service och reparation. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt port för ditt behov. 

Brett urval av industriportar i Eskilstuna

Vi kan konstruera industriportar i Eskilstuna som passar för just dig. Behöver din port befinna sig i en tuff miljö så kan vi tillverka en port som klarar av allt från extrema väderförhållande till ökad trygghet. Genom att välja rätt industriport redan från början kan vi hjälpa dig att slippa onödiga kostnader i framtiden. Vi har ett stort urval av industriportar i Eskilstuna och vi hjälper dig hitta rätt lösning för just dig. 

Takskjutport

En takskjutport är smidig, lätt att öppna och sparar plats utanför garaget. En takskjutport öppnas vertikalt och tar därför i princip ingen plats alls i öppet läget. 

Vikport

En annan av våra industriportar i Eskilstuna är vikporten. Den består av flera portblad som är sammanfogade med gångjärn. Dessa portblad viks sedan ihop vertikalt vid öppning. Vikportar är robusta industriportar som tar liten plats och har få rörliga delar.

Snabbrullport

Snabbrullporten är en port för inom- eller utomhusbruk och som både snabbt kan öppnas och stängas. Porten används ofta för att avgränsa olika arbetsmiljöer eller temperaturzoner och underlättar vid passage av material och fordon genom byggnader. Konstruktionen gör den driftsäker, enkel att installera och reparera.

Vipport  

Vipportar bygger på en väl beprövad konstruktion med få rörliga delar. Konstruktionen är enkel och är en av de industriportar i Eskilstuna som funnits längst på marknaden. De är enkla att montera och underhålla och i oisolerad form har ofta ett lågt inköpspris. 

Grindar

Grindar är avsedda för områdesskydd och passagekontroll och finns i mängder av olika av varianter. Exempel på grindar är nätstängsel och panelstängsel.

Garageport

Förutom industriportar i Eskilstuna så hjälper vi även privatperson med portbyten och speciallösningar för olika bostadsgarage. Vilken port som passar bäst för dig beror på utformningen av garaget och vilken användningsområde som ditt garage har. 

Har du några funderingar kring vilka industriportar i Eskilstuna som passar dig? Kontakta oss så hjälper vi dig!