RING OSS - 016-201 60 15

Industriportar Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 15

Garageportar

Förutom industriportar i eskilstuna kan vi även hjälpa er med garageportar

Själva garageporten har en viktig funktion för ditt garage. Vilken port som passar beror helt enkelt på vilken utformning och användningsområde som garaget har. Förutom industriportar i Eskilstuna så hjälper vi även privatpersoner med portbyten och speciallösningar för olika bostadsgarage. 

Kontakta oss redan idag ifall du vill veta mer om garageportar eller industriportar i Eskilstuna!

Vanligaste typen av garageportar i Eskilstuna

Några av de vanligaste typerna av garageportar i Eskilstuna är vipportar, vikportar och skjutportar. Förutom att vi är specialister på industriportar i Eskilstuna så har vi även ett stort utbud av garageportar.Allt från olika prisklasser och säkerhetsklasser till tycke och smak. Så vilken typ av port passar ditt garage bäst?

Takskjutport

Det här är en praktisk garageport om du har högt i tak i ditt garage och behöver plats framför garageporten. Det som egentligen tar plats är själva anordningen i garagets tak men den fälls enkelt ner genom ett handtag. 

Vipport

En vipport öppnas genom att du tar i handtaget på framsidan och lyfter. Vill du ha en vipport så behövs det utrymme ovanför garageporten vid montering. Fördelen med att ha en vipport är att den är lätt att använda och kan passa för alla personer i hushållet. 

Vikport

En vikport kommer att vika sig när du ska öppna den och tar därför upp mindre yta fram- och baktill när den öppnas. Det är en väldigt smidig garageport vilket underlättar vid hantering och användning. 

Tillbehör till garageportar i Eskilstuna

Precis som för våra industriportar i Eskilstuna så erbjuder vi de vanligaste tillbehören till garageportar. Det vanligaste tillbehöret till garagetportar är själva automatiseringen. Det vill säga om du vill utrusta din garageport i Eskilstuna med en automatisk garageportsöppnare. När du har en garageport i Eskilstuna med en automatisk dörröppnare får du möjligheten till att öppna ditt garage när du fortfarande sitter i bilen.

Är du är i behov av industriportar i Eskilstuna eller garageportar?

Vi hjälper dig när du behöver hjälp med installation och montering av industriportar i Eskilstuna och garageportar. Vi kan erbjuda dig kompletta installationer, el-arbeten och portautomation. Med mer än 30 år inom branschen för industriportar i Eskilstuna så är vi en etablerad leverantör och samarbetspartner till flera av Sveriges största portföretag. 
Kontakta oss för en offert för antingen industriportar i Eskilstuna eller garageportar!